Kattopellit

Laaja valikoima laadukkaita kattopeltejä sekä listoja ja tarvikkeita. Mittatilauspalvelumme varmistaa, että saat tarvitsemasi tuotteet toiveidesi ja mittojesi mukaisesti.

Tuotteita yhteensä 11 kpl
classic_ac_0002.jpg&width=280&height=500

Classic C

Ruukki Classic muistuttaa muotoilultaan perinteistä pystysaumakattoa ja se sopii myös loiville kattokaltevuuksille. Classic C mallin pinta on sileä, sen kiinnitysruuvit jäävät piiloon pystysauman alle. Classic C on pinnoitettu Ruukin Pural Matta-pinnoitteella ja sillä on valmistajan 50 vuoden tekninen..
elite_0002.jpg&width=280&height=500

Elite

Ruukin Elite on näyttävä, korkeaprofiilinen teräskate, joka on parhaimmillaan suurilla pinnoilla. Elite on pinnoitettu Ruukin Pural Matta -pinnoitteella ja sillä on valmistajan 50 vuoden tekninen ja 20 vuoden esteettineen takuu.
finnera.jpg&width=280&height=500

Finnera

Helposti asennettava ja tyylikäs Ruukki Finnera muistuttaa tiilikuvioitua kattoa. Katteen etureunassa oleva taitos viimeistelee katon ilmeen ja tekee tuotteesta kestävämmän. Tuotteen asentaminen on helppoa ja Finnera valmispalat ovatkin suunniteltu tee-se-itse -rakentajaa ajatellen, tuote on helppo..
monterrey_0002.jpg&width=280&height=500

Tiilikainen

Ruukin Tiilikainen on matalaprofiilinen, tiilikuvioitu muotokate. Muotonsa vuoksi Tiilikainen on helppo hoitaa ja huoltaa. Tiilikaisen pinnoitteena on Ruukin Pural Matta-pinnoite ja sillä on valmistajan 50 vuoden tekninen ja 20 vuoden esteettineen takuu...
18-aaltoprofiili.jpg&width=280&height=500

18- aaltoprofiili

Mittakuva tuotteesta: